dilluns, d’agost 29, 2005

Sessions Informatives sobre el nou model impositiu indirecte (ISI, IPI, IAC)




Us comuniquem que a partir del proper 19 de setembre de 2005 s'organitzaran a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra les properes sessions informatives sobre el nou model impositiu indirecte (ISI, IPI, IAC) que entrarà en vigor a partir de l'1 de gener del 2006. Aquestes sessions informatives organitzades conjuntament entre la Cambra de Comerç i el Ministeri de Finances de Govern correran a càrrec dels tècnics del Ministeri de Finances.

Us adjuntem el calendari de les sessions informatives per tal que escolliu el sector que us interessi d'acord amb la vostra activitat professional i demaneu per fer la inscripció, trucant a la Cambra de Comerç (Telf. 809292. Persona de contacte: Laura Gabriel).

EL NOU MODEL IMPOSITIU INDIRECTE QUE S’APLICARÀ A PARTIR DEL PROPER 1 DE GENER DEL 2006 (a càrrec dels tècnics del Ministeri de Finances)

tindrà lloc a la sala d’actes de la Cambra, els dies següents:

Dilluns 19/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 HOTELS I RESTAURACIÓ.
Tarda de 15h00 a 16h30 AGÈNCIES DE VIATGES.

Dimarts 20/09/05
Tarda de 15h00 a 16h30 HOTELS I RESTAURACIÓ.

Dimecres 21/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 SERVEIS PROFESSIONALS.
Tarda de 15h00 a 16h30 ALTRES ACTIVITATS DE SERVEIS.

Dijous 22/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 AGENCIES IMMOBILIARIES.
Tarda de 15h00 a 16h30 TRANSPORT DE MERCADERIES.

Divendres 23/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 TRANSPORT DE PASSATGERS.
Tarda de 15h00 a 16h30 TALLERS MECANICS I IMPORTADORS DE VEHICLES.

Dilluns 26/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 CONSTRUCCIÓ.
Tarda de 15h00 a 16h30 ANNEXOS DE LA CONSTRUCCIÓ.

Dimarts 27/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 INDÚSTRIA.
Tarda de 15h00 a 16h30 COMERÇ AL MAJOR.

Dimecres 28/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 COMERÇ AL DETALL.

Dijous 29/09/05
Matí de 9h30 a 11h00 COMERÇ AL DETALL.
Tarda de 15h00 a 16h30 SESSIÓ D'INFORMACIÓ GENERAL.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

EL GOVERN LIBERAL "REGALA" AJUTS A CANVI DE FAVORS (Article publicat al "TRIANGLE" núm. 741 del 25/07/2005 pàg. 21)

http://www.eltriangle.info

L'Executiu liberal que presideix Albert Pintat investiga un cas de tràfic d'influències en el que suposadament està implicada l'actual directora d'Agricultura, Consol Naudí, que hauria encarregat estudis sobre questions ja conegudes.

Segueix el link per llegir l'article en format PDF.

http://www.geocities.com/caixap_andorra/2005/Ajuts_Liberals_a_canvi_de_favors.pdf

Anònim ha dit...

Molta pseudo informació pública i gens de transparència en els afers de l'estat.
El Govern està "Pintant" i decorant, maquillant la realitat del país.
Però per molt que es pinti i maquilli, la veritat sortirà tard o d'hora.
La millor inversió que es podria fer ara a Andorra seria ampliar les dependències de " l'Hotel de la Comella" ja que aviat quedarà petit

Anònim ha dit...

Hola a tots , vull aprofitar aquest espai per fer una reflexió sobre l’ISI.


He llegit que la PIME a demanat una moratòria sobre l’aplicació d’aquest nou impost, ho trobo mol encertat , ja que els petits empresaris hem de fer peus i manegues moltes vegades per quadrar els nostres comptes .Alhora encoratjo tota mena d’accions que es puguin emprendre per que les nostres autoritats es sensibilitzin al respecte i entenguin una vegada per totes que els diners que administren son dels qui paguem i no son seus ¡¡¡¡

Al meu entendre un nou impost s’hauria d’aplicar a l’entorn d’una model impositiu clar i concís .Aquest model l’ha de definir l’estat Andorrà ,cosa que en l’actualitat no es axis .La preocupació d’aquest nou impost es que continua gravant sempre els mateixos , l’empresa Andorrana en general i els mes petits en particular .Mols Andorrans continuaran sense contribuir a la despesa de l’estat , i això hem sembla contraproduent i totalment injust , si hem de parlar de nous impostos penso que tots els ciutadans han de ser partícips d’aquesta nova modalitat , serà amb aquesta visió i no en cap altra que tothom tindrà una voluntat de respecte amb el seu entorn natural ,ja que haurà participat amb els seus diners a fer realitats per l’interès de tots .Únicament amb aquesta voluntat i realitat podrà exigir a les seves autoritat un respecte amb les inversions que l’estat realitzarà i podrà en qualsevol cas ser mes exigent a l’hora de demanar responsabilitats .

L’única manera que tenim els ciutadans de fer sentir la nostra veu sense coaccions de cap tipus , es segurament a traves de mitjans com internet ,ja que de tots es prou coneguda les tendències dels nostres mitjans de comunicacions ,tant escrits com visuals .

Felicitats per l’encertada realització .


Fins la propera ................


Un empresari a l’aguait

Anònim ha dit...

Molt d'acord amb tú Empresari a l'aguait. Estem convençuts que si des d'associacions com la PIME ens moguem les coses poden canviar.
No hem d'oblidar que la PIME som tots els petits empresaris ( el 95% de l'empresa andorrana), que la societat andorrana som tots nosaltres i que els nous impostos ens donaran més sentit de que participem a millorar Andorra.
Ara, com be dius, cal que tothom contribueixi " en la mesura de les seves possibilitats" i no solament els petits.
Estic d'acord que la PIME és una bona iniciativa i de fet m'hi vaig adherir fa un parell de mesos. Les seves actuacions i postures em confirmen que van per bon camí.

Anònim ha dit...

Hola a totom:
Sabieu que els empresaris que son propietaris de la seva propia empresa(local)no tenen que pagar el 4%d'ISI corresponen al lloguer,que tots els altres pagarem ?
Mes avantages per els que tenen mes diners!
Aixo no es lo que diu la Constitucio d'Andorra crec!