dilluns, de novembre 24, 2008

Comunicat de la PIME sobre la taula de comerç del 20.11.2008

(Publicat avui al diari Més Andorra)

La PIME lamenta no haver estat convidada una vegada més a la reunió de comerç que va tenir lloc el dia 20.11.2008 a l’edifici de Govern.
Potser el fet que, des d’un inici, hagi estat en contra de la prolongació d’horaris comercials i, per tant, no estigui d’acord amb les grans empreses, hagi fet que no es comptés amb la nostra presència.
La PIME opina, no obstant, que el problema turístic no es solucionarà amb el canvi d’horaris comercials. També lamentem que, des de Govern, concretament al Dept. de Comerç, no hi hagi cap estudi que ens permeti opinar amb dades reals i no amb especulacions.

Seguim pensant que el país té un problema estructural i que des de Govern es continuen posant pegats sense pensar en les conseqüències. Per a la PIME, això no arreglarà el problema del turisme, però sí agreujarà el problema dels nostres empleats, creant una fractura familiar que sí repercutirà sobre l’atenció al client i la qualitat del servei.

Pensem que aquest tipus de mesures és contraproduent i es contradiu amb els objectius del projecte Andorra 2020, posat en marxa amb tant rebombori. En aquell moment semblava que teníem uns objectius clars i que coneixíem el camí que havíem d’emprar. Abandonant el lema d’Andorra “qui dia passa, any empeny”.