dijous, d’octubre 27, 2005

La Pime pensa a boicotejar el Registre de Comerç


La Pime pensa a boicotejar el Registre de Comerç.
La patronal de la petita, micro i mitjana empresa, la Pime, va avisar ahir el Govern que davant la posició inamovible d'aplicar l'ISI el mes de gener considera la possibilitat d'instar els associats a donar-se de baixa del Registre de Comerç, el qual consideren "irreal i obsolet". Els dirigents de la Pime afirmen que si es produís una baixa massiva de professionals d'aquest òrgan el Govern es veuria obligat a actualitzar-lo.
En aquesta línia, afirmen que hi ha moltes empreses que estan registrades amb una activitat diferent de la que desenvolupen realment i que, en canvi, n'hi ha que operen sense estar registrades. La patronal, doncs, reitera la demanda que el Govern ajorni l'entrada en vigor de la imposició indirecta i ho aprofita per acusar-lo de "no fer cap esforç real per fer arribar al contribuent tota la informació necessària".
D'altra banda, l'organització empresarial va anunciar la celebració d'una trobada transfronterera els dies 17, 18 i 19 del mes que ve. A la cita hi assistiran socis de la patronal homòloga de l'Alta Garona i es farà una taula rodona que portarà per títol Andorra, mite o realitat. En la trobada també es projectarà un audiovisual fet per la mateixa Pime anomenat Andorra, país dels Pirineus. Tot un país per explotar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És amb accions com aquesta que podrem incidir sobre aquest govern que passa de tot. No és normal que alguns no tinguin registre de comerç sense reacció de govern , doncs sense haver de pagar impostos i els que treballen de manera transparent hagin de pagar. Com que govern no "baixa del burro " ( o potser ja son ells mateixos el burro ), la millor manera és prendre mesures de pressió. El problema és que gran part de la ciutadania andorrana continua sent molt passiva.