dijous, de setembre 22, 2005

BLANQUEIG DE DINERS UKRANIA - ANDORRA.- ESPANYA

http://andorra.indymedia.org/images/ilogo.gif http://andorra.indymedia.org/images/sfindy.gif

CONSULTEU EL DOCUMENT PUBLICAT A LA PÀGINA D'INDYMEDIA ANDORRA

"EMPRESARIOS, ABOGADOS y PROPIETARIOS DE BANCOS DE ANDORRA, COAUTORES EN LA “OPERACIÓN MARMOL ROJO” JUNTO CON UN FINANCIERO Y UN PROMOTOR INMOBILIARIO QUE BLANQUEABAN DINERO DE LA MAFIA UKRANIANA RESIDENTE .EN ESPAÑA BANCOS, EMPRESARIOS Y UN BUFETE DE ABOGADOS DE ANDORRA CEREBROS JUNTO CON DELINCUENTES UKRANIANOS MUY PELIGROSOS DE UN BLANQUEO DE DINERO PROVENIENTE DEL CRIMEN ORGANIZADO INTERNACIONAL. "

SEGUIU EL VINCLE:

http://andorra.indymedia.org/news/2005/09/3076.php

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les acusacions que apareixen en aquest document són d'una gravetat extrema. Demanen explicacions i aclariments de les autoritats pertinents. Al meu entendre és contraproduent no dir res perquè deixa inflar la rumor. L'assumpte és massa feixug per amagar el cap sota l'ala.
Queda clar que aquí s'ha barrejat grans càrrecs del món de la banca amb carteres importants dins dels ministeri o Unitat de Prevenció del Blanqueig ( Antic Director de sucursal d'aquesta banca i ara director d'aquest organisme.
En un altre país, només per ètica , aquestes persones ja hauríen dimitit, per voluntat i vergonya, o per força. Aquí, ni piu.
És dona la casualitat que aquest mateix ministre ha estat confirmat en el seu càrrec. " Bizarre " !! El més " compromès ", precisament, i amb una cartera molt sensible. De fet és gairebé l'únic que repeteix. Deixa pensar que alguna cosa ha de quedar ben lligada. No dic, tampoc ho sé, que aquestes acusacions siguin certes , però fa molt i molt mal als ulls. D'altra banda tambè el nou cap de govern, només per ètica, " el nou impuls (?) " hauría hagut de reaccionar, no nomenar aquesta`persona, o apartar-la del càrrec, al menys fins a que tot quedès clar, i indegar alguna acció per aclarir els fets.
Alguns deuen estar lligats i atrapats pels c...., altres per por de parlar i tots esperen que el temps esborri les acusacions aquí formulades. En tot cas, en lloc d'esborrar-les, el què fa és enfortir-les.
Això te una altra lectura, ja que practicament tota la societat andorrana s'ha assabentat dels fets: el rumor anirà creixent, la desconfiança cap als polítics de tot tipus va augmentant, possiblement de manera inmerescuda per a alguns.
Còrren i còrren el rumors i anònims en els quals es barregen més noms al més alt nivell de la política.
Si el nou, ja no tant nou, Cap no reacciona, perilla el cas que el seu nom apareixi també. Els rumoristes o denunciants poden introduir els noms i entitats que vulguin en aquest assumpte, i aleshores el mal ja estarà fet per gent que pot-ser no hi té res a veure. En tot cas a mí ja m'ha arribat que el nou cap i l'anterior estaven mollats.
Deu ser aquesta l'explicació que no es digui res ?
Aquest assumtpe també mostra les limitacions ètiques, de llibertat d'expressió de la nostra premsa i de retruc... l'interès del nostre blog ( per a alguns,la majoria, no per a tothom, és clar).
Be companys, espero els vostres comentaris i reaccions.
Una societat que debat és sana. Una societat que calla i te por deixa podrir el seu pais i el món.
En quina situació està el nostre país ?

Anònim ha dit...

Ja ho dius tu bé LANCELOT. Jo també estic PERPLEX amb aquest document. Que em de pensar quan ens arriben aquest tipus de noticies? en quin pais vivim. Ningú s'ha pronunciat al respecte.

Si moltes converses de bar i de cafeteria. Totes les perruqueries en van plenes també. Peró res cap diari, cap declaració, cap article public.

Realment no se que pensar.

Anònim ha dit...

Silenci, silenci, silenci. shuuuuuut ! No digueu res !
Baixeu el cap, tanqueu els ulls, tapeu-vos les orelles ! Mireu cap a una altre lloc ! Aquí no passa res ! Són històries de gent gran...
Nens aneu a dormir.