dilluns, d’octubre 31, 2005

La PIME duplica el nombre de socis el cap de setmana - (Ja som més de 400, felicitats!)



...La decisió de llogar un estand a la Fira d' Andorra la Vella ha estat, com a mínim, productiva per a l' Associació de la Petita i Mitjana Empresa (PIME) que aquest cap de setmana assegura haver duplicat el nombre de socis. El president de l' entitat, Marc Aleix, explica que la quantitat d' empresaris associats era divendres, abans de l' obertura de la mostra, d' uns dos-cents. Ahir, en canvi, la xifra s' havia multiplicat per dos i Aleix interpreta aquest fet com la demostració que una part important del sector empresarial del país té dificultats . D' entre els nouvinguts destaquen companys de recinte firal que van abandonar per un moment el seu estand per sol·licitar informació. Cinc d' ells ja han passat a formar part de l' organisme, com ara un dels negocis d' alimentació que aquests dies exhibia els seus productes a l' envelat del Parc Central. La resta dels nous socis són visitants de la fira que van decidir adherir-se al projecte perquè, segons va indicar Aleix, els preocupa l' intrusisme, ' major del que creiem' , i l' arribada de l' Impost de Serveis Indirecte (ISI) a partir de l' 1 de gener del 2006...

L’opinió de la pime

Claude Benet, secretari de l’associació de Petites i Mitjanes Empreses d’Andorra, va explicar ahir que “amb tota la gent que ha passat aquest cap de setmana pel nostre estand, la PIME arriba als 400 associats”.
Benet va respondre, sobre la presumpta manca de representació dels sectors econòmics del Principat a la Fira, que “aquest és un acte obert a tothom, és a dir s’hi pot inscriure qui vulgui. Segurament si algun sector no està representat és perquè està passant un moment complicat”.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i a totes. Crec que és el millor moment de la petita i mitjana empresa per tal de fer sentir la vostra veu. No sóc empresari però penso que cada dia el ciutadà entén més i millor tota la problemàtica que teniu al davant. MOLTES FELICITATS I NO DEFALLIU EN LA VOSTRA LLUITA

Anònim ha dit...

Segur que la PIME va per bon camí.
jo també us animo a incidir sobre l'economia i la manera de fer per rectificar aquesta disbauxa.

Anònim ha dit...

Per la meva banda, a part de felicitar-vos, ja seria hora d'intentar canviar les coses. Hauríem de pensar en alguna movilització madura i contundent per tal que ningú doni l'esquena a aquest problema, que només és la punta de l'iceberg que ens arrossegarà a tots a la catàstrofe econòmica d'aquest país.
Salutacions

Anònim ha dit...

D'acord, Anònim, és una bona idea, però hi ha el risc que poca gent es mobilitzi per un esdeveniment com aquest.
És important anant incidint des d'associacions com la PIME i altres i assabentar i sensibilitzar la gent que viu a Andorra que anem , com be dius, que anem davant d'una catàstrofe económica, diria més, social i ecològica. Els mateixos constructors demanen de poder utilitzar proprietats privades per dipositar la runa, Espanya i Catalunya ens diuen que ja n'hi ha ha prou d'abocaments a casa d'ells ( i tenen tota la raò ) malgrat tot el nou Govern, " el nou impuls" continua apostant per lo mateix que l'àntic govern: Estructures i més estructures. Si no m'equivoco, la partida pressupostària del nou pressupost està en l'apartat d'obra pública, la qual cosa vol dir, més obres i més enderrocs. Un altre símptoma d'aquesta febra destructora és la darrera fira d'Andorra la Vella, on tot una part ( important ) estava dedicada al món de les immobiliaries. l'Especulació està aufegant el pais, i és cert company que la reacció del país és per ara molt tímida.
Més obra pública, signifiva perdua de qualitat de vida i perdua de visitants per fer turisme a Andorra. De fet de nou impuls res,
continuem com abans, i el taranna del Pintat de Groc és el mateix que el del Forné. Ni més honest, ni més intel·ligent. Més aviat el contrari.